Wednesday, April 07, 2010

L’escriptora Sílvia Alcàntara visita Cal PonsL’autora de la novel·la “Olor de colònia” serà al Centre d’Interpretació de la colònia Pons i farà una xerrada al Club de Lectura


L’escriptora Sílvia Alcàntara, autora de l’exitosa novel·la “Olor de Colònia”, visitarà Puig-reig, el seu poble natal, aquest proper divendres, 9 d’abril.

En primer lloc, a les 6 de la tarda, Sílvia Alcàntara participarà en una visita guiada al Centre d’Interpretació de l’església de la colònia Pons. La visita serà conduïda per la historiadora Rosa Serra i és gratuïta i oberta a tothom. Els visitants podran visitar l’espai museïtzat de l’església i conèixer les impressions de l’autora d’”Olor de colònia”.  Gràcies al projecte museogràfic que s’ha realitzat en tres espais de l’església, coneguda popularment com “La catedral de l’Alt Llobregat”, els visitants es poden fer una idea del la vida a les colònies tèxtils, especialment del paper que va jugar l’església en la consolidació del sistema de colònies.

Posteriorment, a 2/4 de 9 del vespre, Sílvia Alcàntara serà al Club de Lectura de la Biblioteca Guillem de Berguedà de Puig-reig, on oferirà una xerrada.

“Olor de colònia”, de Sílvia Alcàntara, s’ha convertit en tot un èxit de vendes, a través de la narració de la vida en una colònia tèxtil del Llobregat durant els anys cinquanta.No comments: